Hvaaaa…. Det der Firtal, hvad er det egentlig?

Firtal Logo

Firtal – Hvad er det for en størrelse?

“Hvad er det der Firtal?” – Dette spørgsmål bliver jeg stillet næsten på daglig basis, af min familie, venner og bekendte – faktisk op til flere gange af samme mennesker. Jeg kan sagtens forstå, hvorfor de får alting forvirret sammen og måske ikke kan finde hoved og hale i, hvad Firtal egentlig er for en størrelse. Jeg tænkte derfor, at det ville være oplagt, at skrive et indlæg omkring hvad det er for en virksomhed, jeg går og bruger +45 timer på om ugen. Jeg har tænkt mig bare, at starte fra en ende af…

Firtal Group

Firtal Group - Træet

Firtal Group er moderselskabet, hvor alting ligger under. Som den super primitive tegning indikerer, så er der 5 virksomheder- eller grene – under selve hovedselskabet og jeg tror det er her, at rigtig mange står af og ikke kan finde hoved og hale i hvad, der er hvad. To super seje mænd ved navn Jesper Hvejsel og Mikkel Salling er de to ejere af hele “skidter-møjet” og det er dem, som har bygget det hele fra ingenting. Det er også en klar motivationsfaktor når man arbejder sådan et sted, at man har kæmpe respekt for stedet og menneskerne bag. Der er konstant noget, at se op til og jagte!

Firtal Brands

I Firtal brands sidder den ene medejer af hele skidtet Mikkel Salling, stort set alene. Han sidder og sælger et produkt, som Firtal ejer og har patent på. Produktet er RazorPit, som er en silikone sliber, der får dine barberblade til at holde for 90% længere. Et produkt, som har et kæmpe potentiale og som hele tiden oplever massiv vækst. Produktet bliver solgt over næsten hele verden og er brandet pisse sejt! RazorPit mangler stadig – efter min helt egen mening – at peake. Der ligger et kæmpe potentiale, hvis der virkelig bliver pushet på den!

Firtal Web

Det er her jeg arbejder! Firtal Web er den største omsætningskilde pt. og ejer ca. 7 forskellige webshops, i 3 forskellige brancher. Hver branche har ligesom deres egen “modershop”, som er den største shop med masser af omsætning og sortiment.

De 3 store shops er:
Made4men.dk – MEN
Helsebixen.dk – HEALTH
Incover.dk – CONSUMER ELETRONICS

Alle disse shops kunne i sig selv sagtens være én forretning, og man kunne lave en sund og rigtig god forretning på den og læne sig tilbage og være glad. Hos Firtal ligger de alle sammen under et tag og derfor har hver af shopsene også en BUC (Business Unit Coordinator), som tager sig af dem – en slags “Mini-direktør”. Det er dét jeg laver hos Firtal! Jeg sidder som BUC på MEN delen af Firtal Web. En stilling, som jeg er utrolig stolt af, at have opnået i mit forholdsvis korte liv rent arbejdsmæssigt – men egentlig også generelt i guess!

Der sker rigtig meget i Firtal Web og der bliver konstant kigget efter nye muligheder og udfordringer, som vi kan tage op og nedlægge på stribe! Det må næsten også være det fedeste ved, at arbejde sådan et sted. Tiden går så stærkt og det føles slet ikke som arbejde – og det er vel egentlig drømmen ik?

Geniads

Er en virksomhed der er 50% ejet af Firtal og 50% ejer af, en af verdens sejeste mænd – Jesper Balleby. Geniads er et konsulent firma, som laver adwords til andre virksomheder. De sidder også under samme tag som resten af Firtal organisationen og har også oplevet vækst i deres levetid og har sågar fået flere ansatte. De fylder mere og mere og det er en fornøjelse, at have dem under samme tag. De er voldsom dygtige og hjælper rigtig mange virksomheder med, at tjene penge på deres adwords og lave det til en god forretning.

Firtal Tech

Her er en af de dele, som jeg taler rigtig meget om, men ikke som sådan har noget med at gøre. Jeg synes ærlig talt bare, det de laver er alt for fedt! Firtal Tech er vores super geeky del af virksomheden. Her sidder bla. en kanon fyr ved navn Rasmus Dencker, sammen med vores ene ejer Jesper Hvejsel og laver et projekt, ved navn Fliva. Du kan læse om projektet ved, at klikke på “Fliva” – det er for sejt! Projektet deltog bla. i den super fede konference i USA – Tech Chrunch Disrupt i Silicon Valley. Dét alene er jo bare sejt!

Det er en super sjov del af virksomheden og der sker altid nye ting, og de taler meget ærligt omkring alt der sker hos dem. Firtal Tech er samtidig dem, som jeg og de andre BUC’s går til når vi skal have teknisk assistance på vores sites og hvis der er noget jeg beundrer dem for, så er det deres tålmodighed og evne til, at formidle tingene videre til os. Det giver en rigtig god arbejdsgang og de vil utrolig gerne lære fra sig, hvis man altså vil lære det!

Jeg tror på, at Firtal Tech kommer med endnu flere, super fede projekter, som en eller anden dag skiller vandene!

Joint Venture

Dette er en gren, som godt kan stå lidt alene – eller hvad man nu siger. Det er en gren, der vidner om, at har du en genial ide til et projekt og du kan stå inde for det, så er der en mulighed for, at Firtal Group kan være din samarbejdspartner. Jeg har ikke så meget andet og sige til den, men jeg synes det er prisværdigt, at vide at den er der!

Til sidst…

I kan jo nok fornemme, at jeg er rimelig glad for mig arbejde og det er jeg ikke bange for, at give udtryk for. Firtals mål er, at overtage verden og hvis alting forsætter som det gør nu og vi kan hente endnu flere dygtige kollegaer, jamen så kan jeg ikke se, hvad der skulle stoppe os!

Peace Out!
Chris kleis

1 svar

  Trackbacks & Pingbacks

  1. […] op med idéen efter at have diskuteret om hvorvidt kunderne på Helsebixen.dk (som også er ejet af Firtal) egentlig satte pris på alle de indlæg og opskrifter som vi giver til dem, eller om de bare vil […]

  Skriv en kommentar

  Want to join the discussion?
  Feel free to contribute!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *